Ik bied diverse diensten aan, hieronder een overzicht:

Fotoshoots

Heb je een nieuwe profielfoto nodig voor bijvoorbeeld Facebook of Linkd'In of wil je een uniek aandenken samen met je vrienden of familie? Binnen of buiten de studio neem ik alle tijd voor je om tot een mooi eindresultaat te komen. 

Kosten: € 5,- per afgeleverde digitale foto. Geen tijdslimiet!

Huisdierenshoots

Een prachtige foto van je allerliefste huisdier in de studio, buiten op een bepaalde plek of lekker wandelen met bijvoorbeeld je hond en tussendoor foto's laten maken, het kan allemaal!

Kosten: € 7,50 per afgeleverde digitale foto. Geen tijdslimiet!

Bedrijfsfotografie

Wil je je eigen bedrijf extra promoten en heb je daarvoor fotomateriaal voor op je website of flyer nodig? Ook dan kan ik je van dienst zijn. Ik kan bijvoorbeeld het interieur en de producten van het bedrijf vastleggen of jezelf als ondernemer terwijl je aan het werk bent.

Kosten: € 5 , - per afgeleverde digitale foto en eventuele reiskosten.

Kleinschalige workshops

Bij mij kun je ook terecht voor een workshop "Anders kijken & benut je creativiteit". In deze workshop ga ik samen met jou op stap op een nader te bepalen locatie en vertel ik over mijn manier van fotograferen. Vanwege mijn unieke perspectief en het feit dat ik niet razendsnel kan reageren op situaties, ben ik intussen heel creatief en neem ik graag mijn tijd en rust in het zoeken naar een goed beeld. Je leert bij mij vooral om je omgeving te observeren en te letten op detail.

Kosten: € 30,- per persoon, in het weekend, tijdsduur: 2 tot 3 uur, locatie: Nader te bepalen.

Reeds gemaakt werk

Het is ook mogelijk om foto's uit mijn portfolio te kopen. Neem contact met mij op als je een leuke foto hebt gezien en deze wilt hebben voor bijvoorbeeld aan de muur!